Ormus w płynie

orme scaled

Zaktualizowano artykuł 10 listopada 2023

ORMUS w płynie jest formą wysoko wchłanialną. Używanie terminu “w płynie” jest ogólnie błędne, prawidłowe określenie to “ormus w zawiesinie”.

Zapewne znajdą się osoby, które i tak preferują formę proszku. To nic trudnego, wystarczy z płynu odparować wodę. Woda wyparowywuje i materiał gęstnieje a w efekcie zamienia się w proszek.

Przygotowanie Ormus w zawiesinie

Proces przygotowania Ormus w płynie jest taki sam jak jak proces przygotywania formy sproszkowanej. Różnice pojawiają się tylko i wyłącznie na końcu.  

Rodzaje Ormus

Ormus-online posiada szereg preparatów takikich jak:

Z czego pozyskuje się Ormus?

Ormus pozyskuje się z takich materiałów jak:

  • Woda
  • Sól
  • Gleba
  • Roślinność
  • Metale typu złoto

Na rynku pojawiło się wiele form ormusa sprzedawanych przez najróżniejsze sklepy, jak to możliwe? Odpowiedź jest prosta, Ormus można wzbogacać dodatkowo minerałami by działał jeszcze skuteczniej. Z różnych materiałów można pozyskać inne ilości ORME.

Analiza Barrego Cartera potwierdza fakt iż ormus z soli zawiera niewielkie ilości m stanu. Metoda wypalania jest znacznie skuteczniejsza i potęguje jej ilość.

Uwagi dotyczące Ormus

Opisywany przez Davida Hudsona materiał zawsze jest w postaci zawiesiny ale i również w postaci proszku. Postać monoatomowego złota zawsze pojawia się nie w czystej przezroczystej cieczy lecz w postaci osadu, który przemienia się w proszek lub płyn (zawiesina).

Za granicą często można dostrzec iż oferowany ormus jest często w postaci płynnej bez osadu. Osobiście uważamy iż to tylko złoto koloidalne lub też chlorek złota, niestety to niema nic wspólnego z ormusem.

Odnosząc się do źródła warto poczytać prace i wykłady Hudsona by zrozumieć czym jest monoatomowe złoto.

Podsumowanie

Ormus może być wytworzony z różnych materiałów co wiąże się z siłą i skutecznością preparatu. Należy pamiętać że Ormus w płynie czyli w zawiesinie jest najlepszą postacią i najlepiej wchłanialną.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *